Dargeçit'te Yollar Asfaltlanıyor

Mardin’in Dargeçit İlçe Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe merkezi, mahalle ve köylere hizmet götürme çalışmalarını sürdürürken, ilçe genelinde tüm yollarda asfalt çalışmaları da başlatıldı.

Dargeçit'te Yollar Asfaltlanıyor
Dargeçit Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Altıyol köyünde başlayan asfalt çalışmasının ardından Sümer Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başlandı. Dargeçit Belediyesi, yaz aylarında tozdan ve kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen yollardan halkı kurtarmak için köklü çözüm çalışmalarına büyük hızla devam ediyor.

Dargeçit Belediye Eşbaşkan Yardımcısı M. Şirin Turan ve Mardin il encümeni M. Şerif Acar stabilize ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Açıklamada bulunan Dargeçit Belediye Eşbaşkan Yardımcısı M. Şirin Turan, ’’Kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarım çalışmalarımız devam ediyor. Her zaman halkımızdan gelen talepleri yerine getirmek için bu görevdeyiz. Bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı bazı noktalara hizmet zamanında gitmeyebilir. Ama er ya da geç hizmetin gitmediği noktalarda seferberlik ruhu ile çalışmalarımız sürecektir. Halkımız daime hizmetin en iyisine layıktır. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok noktada çalışmalarımız hızla devam etmektedir’’ dedi.

Yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri önceden toprak olan yolun yapımını gerçekleştiren Dargeçit Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kaynak: İHA