Belediyeden Yetimlere İftar

Soma Belediyesi Ramazan ayının ilk iftarını yetim çocuklar ve ailelerine verdi. ELİ Azot Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftara Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’nin yanısıra Yetimleri Himaye Derneği (Yet-Him-Der) Başkanı Fatma Gölükçü, dernek yöneticileri, yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

Belediyeden Yetimlere İftar
ERGENE YETİM ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

E.L.İ Sosyal site bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda yetim çocuk katılırken aileler de çocukları yalnız bırakmadılar. İftar öncesi Belediye Başkanı Hasan Ergene çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Teker teker masaları gezen Ergene çocuklarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Bu akşamın kendileri için özel bir akşam olduğunu belirten Yet-Him Der Başkanı Fatma Gölükçü şunları söyledi:

"Mübarek ayın bu gecesinde belediye başkanımız Hasan Ergene derneğimize iftar yemeği verdi. Çocuklarımızı çeşitli hediyelerle sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın da mutlulukları gözlerinden okunuyor. Ben bu geceyi düzenleyen bizleri ve çocuklarımızı onurlandıran belediye başkanımız Hasan Ergene’ye teşekkür ediyorum."

Gecenin sonunda iftar programında kendilerini buluşturan Başkan Ergene’ye 3. sınıf öğrencisi Berfin Aksakal tüm arkadaşları adına teşekkür etti.
Kaynak: İHA