Başkan Uysal Yetim Çocuklarla İftarda Buluştu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye, ilçe merkezi ve mahallelerindeki yetim çocuklara yönelik bir iftar yemeği programı düzenledi. Belediye Başkanı Necdet Uysal, organize ettiği iftar yemeği programıyla ilçedeki yetimleri bir araya getirdi.

Başkan Uysal Yetim Çocuklarla İftarda Buluştu
Faruk Kızıklı İlkokulu bahçesinde her akşam Burhaniye Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında ki iftar yemeğine katılan yetim çocuklar, ilk kez böyle bir organizasyonda yer aldıklarını belirterek yemekte bulunmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler. Aileleri ile birlikte Başka Necdet Uysal ile beraber yemek yiyen çocuklar için, Gençlik Merkezince de eğlenceli bir program düzenlendi.

Başkan Uysal, yemeklerini yedikten sonra palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan çocuklara şeker dağıttı.

Çocukların eğlencesine ortak olan Başkant Uysal, “ Belediye Başkanlığımızca ilçemizdeki yetimler için böyle bir iftar yemeği programı düzenlemeyi düşündük. İftar programında merkez ve mahallerimizdeki yetim çocuklarımızla buluşmak, bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. İftar programımıza katılan yetim çocuklarımız hayli mutlu oldular. Bu tür programların bundan sonra da tekrarlanması güzel olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Belediye daire müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA