Vali Muammer Türker Gündoğmuş'u Ziyaret Etti

Antalya Valisi Muammer Türker, İlçe ziyaretleri kapsamında Gündoğmuş’ta incelemelerde bulundu.

Vali Muammer Türker Gündoğmuş'u Ziyaret Etti
Antalya Valisi Muammer Türker, Gündoğmuş ilçesini ziyaret etti. Ziyarette vali Türker’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, İl Kültür turizm Müdürü İbrahim Acar ile Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok eşlik etti.

Vali Muammer Türker, Gündoğmuş’da Kaymakam Mustafa Üner, Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Vali Türker’e Kaymakam Mustafa Üner ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i de makamında ziyaret eden Vali Türker, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gündoğmuş çarşısında esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaşan Vali Türker, daha sonra yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatını inceledi. Vali Türker, beraberindekilerle Kayabükü mahallesi sınırları içerisinde yer alan Alara Uçansu Şelalesi’ni gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Gündoğmuş’taki ziyaret ve incelemelerinin ardından görevine yeni başlayan Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret eden Vali Türker; “Hayırlı olsun” diyerek başarı dileklerini iletti.
Kaynak: İHA