Sultangazi İzci Kampı'na Yoğun İlgi

Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen “İzci Kampı” yoğun ilgi görüyor. Bu yıl 5’incisi düzenlenen kampta 5’inci dönem eğitim alan 150 öğrenci izci eğitimlerini tamamlayarak, katılım sertifikalarını aldı.

Sultangazi İzci Kampı'na Yoğun İlgi
Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği, “Sultangazi İzci Kampı” ilgi odağı oldu. Bu yıl 5’incisi düzenlenen kampta 5’inci dönem eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, Sultangazi Belediye Hizmet Binası önünde katılım sertifikalarını aldı.

Sultangazi İzci Kampı’nda 10-15 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim veriliyor. 150 kişilik gruplar halinde verilen eğitimlerde, binlerce öğrenci izciliğe ilk adımlarını atıyor. Mimar Sinan Kent Ormanı’nda 8 dönem olarak yapılan izci kampında beşer günlük eğitimler düzenleniyor. İzci Kampı, 11 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Öğrencilere doğal hayatta yaşam koşullarının sağlanacağı kampta, okçuluk, dağ bisikleti,ip düzenekleri, oryanting, paintball, canlı langırt, bilyeli araba, tırmanma duvarı, kasa yığmaca, hike, tahta bacak, trekking, mayın tarlası ve hazine avı gibi oyunlar ve sportif eğitimler veriliyor.
Kaynak: İHA