Çakırözer'den Şehit Yakınlarına Ziyaret

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

Çakırözer'den Şehit Yakınlarına Ziyaret
Gazi ve şehit yakınları ile kampanya döneminde, Anneler Gününde, Tepebaşı Belediyesi’nin kahvaltı ve Büyükşehir Belediyesi’nin iftar yemeklerinde bir araya geldiklerini belirten CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, son görüşmede bayramdan sonra ziyaret edeceğine söz verdiğini ve sözünü bugün yerine getirdiğini söyledi.

Dernek Başkanı Hacı Şahin, dernek yöneticileri, şehit ailelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Çakırözer, ziyaretin, terörün tekrar tırmandığı, neredeyse hergün asker ve polis cenazelerinin karşılamak zorunda kalınan bir ortama denk geldiğini söyledi.



Ortamın 90’lı yılları andırdığını belirten CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer “Tüm şehitlerimizi rahmet ve ailelerine nezdinde başsağlığı dileğinde bulunuyorum. Biran önce Türkiye’nin huzura ve barışa çalışması gerekiyor. Bunun içinde zaman geciktirmeden sağlam, güçlü ve güven ilişkisine dayalı hükümet gerekli” dedi.

CHP olarak iyi niyetle sorumluluk içinde yapıcı bir davranışla hükümetin kurulması için çalıştıklarını belirten Çakırözer, başta mecliste bulunan siyasi partiler olmak üzere diğer aktörlere seslenerek Türkiye’de yeni bir hükümetin kurulmasına sağlamasını istedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin ise, milletvekili Çakırözer’den mecliste bulunan kendilerini ilgilendiren yasaların çıkarılması konusunda yardımcı olmasını istedi. Çakırözer de bu yasaların çıkarılması konusunda takipçi olacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA