AK Parti Manisa Milletvekili Özdağ Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hükümet kurma çalışmalarına ilişkin "Bizim şartlarımızda bir koalisyon olursa eyvallah deriz. Olmazsa yine eyvallah der, erken seçime gideriz" dedi.

Gördes ilçesinde çiftçileri ziyaret eden Özdağ, buğday hasadı yapan çiftçilere de yardım etti.

Özdağ, Gördes'in son yıllarda tarım alanında önemli hizmetler aldığını ifade ederek, sulamada kullanılacak Karayağcı Göleti'nde çalışmaların devam ettiğini, Güneşli ve Çiçekli Barajı ile Doğanpınar Göleti'nin tamamlandığını söyledi.

Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özdağ, burada yaptığı açıklamada son günlerde gerçekleşen terör eylemlerinin herkesi çok üzdüğünü, terör konusunda üzerilerine düşen her görevi yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Özdağ, Türkiye'nin bireysel özgürlükler konusunda tüm vatandaşlara birçok hak tanıdığını vurgulayarak, "Kürtçe konuşmak serbest, yazmak serbest, eğitim serbest. Daha ne istiyorsunuz ? Özerklik mi? Asla özerklik vermeyeceğiz. Şanlı bayrağımızın yanında başka bir bayrak dalgalanmasına asla izin vermeyeceğiz. Herkes bundan emin olsun" diye konuştu.

Özdağ, erken seçim olması halinde yüzde 45 ile tekrar tek başına iktidar olacaklarını savunarak, şunları kaydetti:

"Kim ülkesi için projeleri destekliyorsa, iş üretiyorsa onunla koalisyon kuracağız. CHP'nin bazı milletvekilleri büyük projeleri mahkemelere götürüyor. Bunlardan bir an önce vazgeçsinler ki samimi oldukları belli olsun. Bizim şartlarımızda bir koalisyon olursa eyvallah deriz. Olmazsa yine eyvallah der, erken seçime gideriz."

Kaynak: AA