Ümraniyeli Çocuklar Sporcu Olma Yolunda

Yaz boyunca çeşitli alanlarda spor eğitimleri alan Ümraniyeli çocuklar kursların bitimiyle final programında bir araya geldi. Final programına katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Spor alanlarında çocuklarımıza hizmete her zaman devam edeceğiz” dedi.

Yaz boyuncu Kuran kurslarında dini eğitim alan ve aynı zamanda kurs sonrası spor salonlarında spor eğitimleri gören öğrenciler kursun bitimiyle final programında bir araya geldi. Karate, tekvando, jimnastik, basketbol, futbol, voleybol gibi spor eğitimleri alan öğrenciler final programında öğrendiklerini sergiledi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da katıldığı final programında hünerlerini sergileyen çocuklar izleyenlerden büyük beğeni topladı. Gösteriler sonrası spor eğitimlerine katılan çocuklara Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can tarafından madalya takdim edildi.

“4 BİN ÇOCUK SPOR ETKİNLİKLERİNDEN FAYDALANDI”

Çocukların sportif faaliyetlere yönelmesinin önemli olduğunu ve bu yaz 4 bin çocuğa spor alanlarında hizmet verdiklerini belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bu yaz yaklaşık 4 bin öğrencimiz Yaz Kuran Kursu Spor etkinliklerimize katıldı.

İnşallah önümüzdeki sene okullar tatil olmadan önce spor kurslarımızın tanıtımını daha iyi yaparsak, Kurslarımızı okullar tatil olmadan daha iyi duyurursak özellikle de yaz aylarında boş duran okullarımızın Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaz kuran eğitimine tahsis konusunda gerekli çalışmayı yaparsak inşallah önümüzdeki sene daha fazla çocuğumuza spor etkinlikleri yaptırırız. Okullarımızın bahçelerinde spor salonlarında imkanı her yerde daha da geliştiririz” diye konuştu.

Kaynak: İHA