Sağlık Sen Manisa Şubesi Mali Hakları Geliştirme Komisyonunu Kurdu

Sağlık Sen Manisa Şubesi sendikacılıkta fark oluşturarak Sağlıkta Şiddeti Araştırma Komisyonundan sonra Mali Hakları Geliştirme Komisyonunu da kurdu.

Sağlık Sen Manisa Şubesi Mali Hakları Geliştirme Komisyonunu Kurdu
Sağlık çalışanlarının tüm sorunları ile ilgilenen Sağlık Sen Manisa Şubesi kurmuş olduğu komisyonlar ile sorunları çözüm noktasında profesyonel yaklaşımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat, Mali Hakları Geliştirme Komisyonunun, Manisa Kamu Hastaneleri Birliğinde Uzman olarak görev yapan Tahsin Demirelli ve Hüseyin Eren, Turgutlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ahmet Düz ile Merkez Efendi Devlet Hastanesi Mutemedi Selahattin Özkaya’dan oluştuğunu açıkladı.

Sağlık Sen Manisa Şubesi Mali Hakları Geliştirme Komisyonu Başkanı Tahsin Demirelli yaptığı açıklamada, “Her mesleğin kendine has zorlukları mutlaka vardır, takdir edersiniz ki sağlık çalışanlarımızın ise ayrıca bir zorluğu ve fedakarlığı vardır. Sağlık çalışanlarımız hastalarımıza gerektiğinde bir anne-baba, gerektiğinde ise bir abla kardeş olmaktadırlar. Ayın 5-6 gününü evlerinden, ailelerinden ayrı yoğun bir tempoda geçirmektedirler. Bizde bu noktada çalışanlarımızın hak ettiğini alabilmesi için mali haklarının geliştirilmesine yönelik olarak Mali Hakları Geliştirme Komisyonumuz aracılığıyla 1. ve 2. Basamak Sağlık Kuruluşlarından gelen talepler ve mevzuatta yapılabilecek değişikler doğrultusunda sağlık personeli ve sağlık dışı personellerin mali sorunlarını irdeleyerek çözüm yolunda adımlar atacağız. Manisa’dan başlatacağımız bu çalışma ile elde edilebilecek sonuçlar ülke çapındaki tüm çalışanlarımızın sorunlarına çözüm olacaktır.” dedi.

Kaynak: İHA