Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Açıklaması

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz haftalarda Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Murat Yörük ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Açıklaması
Geçtiğimiz haftalarda Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini Onur Pabuççuoğlu’dan devralan Murat Yörük, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ettiler. Başkan Ergün, Yörük ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, “Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Son günlerde alınan şehit haberleri nedeniyle üzüntülerini dile getiren Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, “Memleketin neresi olursa olsun. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu durumdan bir an önce kurtulması gerekiyor. Hükümet yetkilileri, devletin bu konuda ne yapması gerektiğini, mutlaka bizden daha iyi biliyorlar. Bu anlamda gereğini yapmaları gerekiyor. Her gün yeni bir acı haber almak bizleri üzüyor. Bizim üzerimize düşen bir görev varsa, gerek Türk milliyetçileri, gerekse Ülkü Ocakları olarak genel başkanımızın da yaptığı açıklamalarda ifade ettiği gibi görevden asla kaçmayız. Bize görev düşmüyor ise de, bu kimin görevi ise bir an önce yerine getirmeleri gerekiyor” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR SOKAKLARI TÜRK BAYRAĞIYLA DONATTI”

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede bulunan raket ve billboardları Türk bayraklarıyla donatıp birlik ve beraberlik mesajları vermesiyle ilgili de düşüncelerini belirten Yörük, “Manisa sokaklarında bulunan billboard ve raketlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Bayraklarıyla donatılması bizleri ayrıca sevindirdi. Ülkü Ocakları Teşkilatım adına da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türk milletinin bu zor günleri atlatacak güçte olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Hiç istemediğimiz, hepimizi derinden üzen günler yaşıyoruz. Türk milleti her şeyin üstesinden gelecek bir ülkedir. İnşallah bu zor günleri de atlatacağız. Bunun içinde yapılması gereken neyse, bulunduğumuz makam ne olursa olsun, biz her zaman bunun için mücadele edeceğiz. O açıdan kimse şüphe duymasın. Bu ülke, bu zor günleri de aşacak güce sahip” dedi.

Hükümetin kurulmasıyla birlikte, yaşanan bu boşluk sürecinin sona ereceğini dile getiren Başkan Ergün, “İnanıyorum ki yaşanan bu boşluk süreci, hükümetin bir an önce kurulmasıyla üstesinden gelinecektir. Bu anlamda en ivedi şekilde hükümetin kurulması gerekiyor. Önümüzdeki 20-25 günlük sürede hükümetin oluşmasıyla bu sıkıntılı sürecin üzerine ivedilikle gidileceğinden hiç şüphem yok” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yörük, Başkan Ergün’e planlamasını yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: İHA