Gümüşhane'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Gümüşhane’de İHH Gümüşhane Şube Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Gazi Mahallesinde şehit edilen Gümüşhaneli Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Gümüşhane'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
Kemaliye Camiinde akşam namazının ardından okutulan mevlid-i şerif programına İHH Gümüşhane Şube Başkanı Selim Nas başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahilerin seslendirilip, mevlid-i şerif ve Kur’an-ı Kerim okunan programın sonunda cami imam hatibi Sıddık Güler tarafından dua yaptırıldı.

Programın ardından gazetecilere bir değerlendirmede bulunan Nas, vatan savunmasında canlarını verip, kanlarını akıtan şehitleri rahmet ve şükranla yad ettiklerini söyledi.



Nas, vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına çarpışarak destan yazan şehitleri hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirterek, “Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin verildiği, kardeşlik duygularının perçinlendiği, Edirne’den Kars’a kadar milli ve manevi değerlerimizi korumak, bu cennet vatana düşman ayağı bastırmamak için canlarını hiçe sayan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA