Başkan Tiryaki Asfalt Çalışmalarının Başında

Okulların tatil olmasının ardından Altındağ’ın genelinde geniş çaplı asfalt yapım, bakım ve onarım çalışması başlatan Altındağ Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Her hafta bir mahallenin ara sokaklarını baştan sona yenileyen ekipler, durmaksızın çalışıyor. Başkan Veysel Tiryaki çalışmaları bizzat yerinde izliyor.

Başkan Tiryaki Asfalt Çalışmalarının Başında
Her hafta Altındağ’ın bir mahallesinde geniş çaplı çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, “Bu hafta Karapürçek Mahallesi 448, 449, 450 ve 482 numaralı sokakları yeniledik. Bu bölgede toplam 4 bin metre yol asfaltladık, yaklaşık 8 bin ton asfalt harcadık. Aynı zamanda tüm ara sokaklarda kaldırım ve tretuvarları da yeniledik. Yaya kaldırımlarında engelli vatandaşlarımızı da unutmadık” dedi.

“HAFTAYA ÇAMLIK MAHALLESİ’NDEYİZ”

Bundan böyle her hafta Altındağ’ın bir mahallesinde bu çalışmayı gerçekleştireceklerini belirten Başkan Tiryaki, gelecek hafta da Çamlık Mahallesi’nde vatandaşların konforu için görev başında olacaklarını söyledi.

Çalışmaları bizzat yerinde izlediğini de belirten Başkan Tiryaki, caddelerde asfalt bakım ve onarımı ile yaya kaldırımı bakım ve onarımı görevlerinin de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını hatırlattı.

“ASFALT YAMASI YAPMIYORUZ, YEPYENİ ASFALT DÖKÜYORUZ”

Asfalt çalışmalarının teknik özellikleri hakkında da bilgi veren Başkan Tiryaki, “Üst üste asfalt yapmıyoruz. Bozuk yolların üstünü asfaltla kaplamıyoruz. Yeni satın aldığımız bir makine ile bozuk asfaltı yoldan tamamen kazıyor, zemini pürüzsüz hale getiriyor, ondan sonra yepyeni asfaltı döküyoruz” dedi.

Başkan Tiryaki, yeni yolların tüm Altındağlılara hayırlı olmasını temenni etti.
Kaynak: İHA