Takla Atan Araçtan Fırlayan Yolcu, Ağaçta Asılı Kaldı

ÇANAKKALE – Çanakkale’de kontrolden çıkarak takla atan araçtan fırlayan bir kişi ağaçta asılı kalırken bir başka yolcu metrelerce ileride bulundu. Kazada 3 kişi yaralandı.

Takla Atan Araçtan Fırlayan Yolcu, Ağaçta Asılı Kaldı
Edinilen bilgiye göre, Bursa istikametinden Çanakkale istikametine giden Ferdi Akgün yönetimindeki 17 RC 199 plakalı araç, Çanakkale şehirler arası otogar önünde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı. Yoldan dışarıya çıkan otomobilde bulunan yolculardan birisi, aracın çarparak takla attığı bir ağacın üzerinde asılı kaldı. Bir başka yolcu ise araçtan metrelerce ileride bulundu. Görgü tanıklarının haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri, araçtan fırlayan yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Kalp masajıyla hayata döndürülen yolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Daha sonra araç içerisindeki sürücü çıkarılarak ambulansa alındı. Ağaçta asılı kalan yaralı ise bulunduğu yerden indirilemeyince itfaiyeden yardım istendi. 112 ekiplerinin boyunluk taktığı yaralı, itfaiyenin çalışmasının ardından dallar kesilerek bulunduğu yerden alındı. Yaralı, konulduğu sedyede elden ele taşınarak ambulansa bindirildi.

Kazayı gören Abdurrahim Erişkin, “Ben de aynı istikamete giderken, bu araç yanımdan çok hızlı bir şekilde geçti. Sonra biraz ileride yan döndüğünü gördüm. Ardından takla attı. Araç çok hızlıydı” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA