Feslikan Yaz Şenlikleri İptal

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son günlerde yaşanan terör saldırıları ve şehitler nedeniyle 20.Feslikan Yaz Şenlikleri’ni iptal ettiğini açıkladı.

Feslikan Yaz Şenlikleri İptal
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, son dönemlerde artan şehit olayları nedeniyle bu yıl hazırlıklarını tamamladıkları 20.Feslikan Yaz Şenlikleri’ni tamamen iptal ettiklerini açıkladı.

Başkan Muhittin Böcek, yaşanan terör olaylarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bu yıl 20’ncisini düzenleyecekleri Feslikan Yaz Şenlikleri’nin 17’ncisinde de Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 13 askerin şehit edilmesi nedeniyle iptal ettiklerini söyledi.



Başkan Böcek, "Cumhuryet Halk Partisi’nin etkinlikleri iptal edilmesi yönünde bir genelgesi var. Bizleri ve halkımızı üzen olayla karşısında konser ve etkinlik düzenlemek içimize sinmiyor. Suruç’ta başlayıp giderek artan olaylar nedeniyle bu yıl 20’ncisini düzenleyeceğimiz ve tüm hazırlıklarını tamamladığımız Feslikan Yaz Şenlikleri’ni iptal ediyoruz. Bizim tek temennimiz bütün bu olayların bir an önce sona ermesidir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA