Bariyerlerin Arasına Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Erzincan’ın Tercan ilçesinde yolda arızalanan aracını incelemek için aracından inen sürücü, arkadan gelen başka bir aracın çarpmasıyla bariyerler arasında sıkışarak hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Bariyerlerin Arasına Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saatlerinde Erzincan’ın Tercan ilçesindeki Karayolları Bakım istasyonu önünde meydana geldi. Kazada Ramazan Gökçe (31) idaresindeki 24 T 1004 plakalı ticari taksi seyir halindeki aracından ses gelmesi üzerine aracını yol kenarına park etti. Daha sonra araçtan inen sürücü Ramazan Gökçe ile arkadaşları Öner Filtekin (35) ve Sinan Yılmaz arabadan gelen sese bakmak istedi. Araçlarındaki arızaya bakmak istedikleri sırada Serdar U. idaresindeki 35 NJJ 14 plakalı otomobil park halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç ile bariyerler arasında sıkışan Öner Filtekin (35) feci şekilde olay yerinde can verirken Ramazan Gökçe (31) ve Sinan Yılmaz ise yaralandı.

Meydana gelen kazada Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası Öner Filtekin’e ait cansız beden olay yerinden alınarak otopsisinin yapılabilmesi için Tercan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA