AK Parti Konya Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 15 günde bir organize edilen "AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda hükümet, belediyeler ve diğer kurumların çalışmaları, yatırım ve projeleri, Konya'nın sorunları ele alındı.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, toplantıda bakanlıkların yanı sıra yerel yönetimlerin yatırım ve faaliyetleri ile şehrin sorunlarının ele alındığını söyledi.

Konya'nın, Anadolu'nun parlayan yıldızı olmaya devam ettiğini belirten Arat, büyük hedef ve programla yoluna devam eden Konya'nın, bu süreçte konumunu koruyacağına inandıklarını vurguladı.

Son günlerde meydana gelen terör saldırılarının Türkiye'yi kaos ortamına sürükleme amacı taşıdığını aktaran Arat, "Terör, kirli yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Ülkemizin ilerlemesini istemeyen terör örgütleri, aynı anda birilerinin emriyle harekete geçerek, ülkemizin huzurunu bozmak istemektedirler. Ancak unuttukları şey, yaşanan bu olaylar, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da sağlamlaştıracaktır. Bu bağlamda millet olarak aklıselime ve itidale her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" diye konuştu.

Toplantıya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özöğür hazır bulundu.

Kaynak: AA