Ödemiş OSB'de Alt Yapı İmzaları Atıldı

Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, altyapı çalışmaları başlayan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yatırımcıların başvurusuna açıldığını belirtti.

Ödemiş'te kuruluş çalışmaları yaklaşık 20 yıldır devam eden OSB'de altyapı işi için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Belediye Başkanı ve OSB Başkanı Mahmut Badem, ilçe için bir kırılma noktasını yaşadıklarını, halkın umudu kestiği projenin tamamlanması için adım atıldığını belirtti.

İlçeye doğalgaz getirme çalışmalarının devam ettiğini de dile getiren Badem, "Doğalgaz geldiğinde Ödemiş OSB büyük ivme kazanacak" dedi.

Kaymakam Celil Ateşoğlu ise atılan imza sonrası çalışmaların başlayacağını ve 2 yılda yatırımların başlayacağını belirterek, "Firmalar burada yer almak için başvurularda bulunmaya başladı. Bu firmalardan biri de Pınar Süt. OSB'nin Kiraz, Beydağ ve Ödemiş'e büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

İşi üstlenen Şahinler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Şahin ise sözleşmeye göre 31 Mayıs 2017 tarihine kadar alt yapı çalışmasını tamamlamak durumunda olduklarını ancak çalışmaları hızlandırarak bölgeyi 2016 yılında teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: AA