Milas Belediyesi'nden Eski Beldelere Denetimler Devam Ediyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle olan eski beldelerde yapılan çalışmalar ve noksanlıkları yerinde incelemek için başlattığı denetimlere devam ediyor.

Milas Belediyesi'nden Eski Beldelere Denetimler Devam Ediyor
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte başlattığı mahalle olan eski beldelerdeki inceleme gezilerine Beçin ile devam etti. Belirli günlerde değişik mahallelerde incelemelerde bulunan Tokat, bölgelerdeki Belediye çalışmalarını denetleyip noksanlıkların giderilmesi için çalışmalar başlatıyor.

Başkan Tokat, Başkan yardımcıları Zeynep Mat , Faik Karagöz ve birim müdürleri ile gittiği Beçin Mahallesinde pazarı dolaşarak vatandaşların şikayet ve isteklerini dinledi. Esnafı da ziyaret ederek, kahvehanelerde oturan vatandaşlarla görüşen Başkan Tokat halktan gelen istekleri Birim Müdürlerine not aldırtıp bir an önce çalışma başlatılmasını istedi.

Başkan Tokat burada yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki günlerde burada çalışmalara başlayacağız. Birim amirlerimiz de ortaklaşa çalışıp buradaki tüm olumsuzlukları giderecekler. Amacımız hizmetlerin aksamadan devam etmesi” dedi.

Kaynak: İHA