Haşereyle Mücadelede Taviz Yok

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da karasinek, sivrisinek ve larvalarına yönelik olarak başlattığı ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İlaçlama ve haşere ile mücadelenin yoğun bir şekilde yürütüldüğünü belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, “Ekiplerimiz, halkımızın rahat nefes alması için gece gündüz demeden çalışıyor” dedi.

Haşereyle Mücadelede Taviz Yok
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı haşere ile mücadele ekipleri Turgutlu ilçe merkezi ve mahallelerinde karasinek ve sivrisineklere yönelik ilaçlama çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. İlçede haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı da park ve bahçe alanlarının ilaçlandığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, ilaçlamanın yanı sıra karasineklere karşı tuzakların da çeşitli noktalara yerleştirildiğini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, halk sağlığını her şeyin önünde tuttuklarını ifade eden Aykurt, “Halkımızın sağlığını tehdit eden karasinek ve sivrisineklere yönelik olarak, mücadelemiz son hızla devam ediyor. Mikropları kolayca üreten ve yayılmasına yol açan haşerelere karşı ilaçlama ekiplerimiz tüm önlemleri alıyor. Halkımız rahat bir nefes alsın diye, imkanlarımızı en yoğun şekilde kullanıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli” diye konuştu.

Kaynak: İHA