75 TL'ye Son Model Araba

Malatya Parkta yapılan çekiliş sonrası 3. Arabada sahibini buldu.

75 TL'ye Son Model Araba
Malatya Parkta düzenlenen kampanyanın son ayağında 3.araba da sahibini buldu. Malatya Parkta düzenlenen çekiliş sonrası ise survivorun sevilen yarışmacıları Duygu Çetinkaya ve Merve Aydın hayranları ile bir araya geldi.

Hafta sonu Malatya parkta gerçekleşen çekilişe Malatya Park Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavuk ve Malatya Park Genel Müdürü Yılmaz Arslan’da katılırken kampanyanın son arabası da çekilişle sahibini buldu.

Çekiliş sonucu son model Nissan Juke 31 yaşındaki Selami Gökhan isimli müşteriye çıktı. Yüksek lisans öğrencisi olduğu öğrenilen Selami Gökhan çekilişten kısa bir süre sonra AVM’ye gelerek arabanın anahtarını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavuk’un elinden aldı.

Ünlü sunucu İpek Tanrıyar’ın sunduğu çekiliş programından survivor yarışmacıları Merve Aydın ve Duygu Çetinkaya hayranları ile buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi altında güçlükle alana gelen ikili hayranları ile uzun uzun sohbet ederek gelen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Hayranlarının fotoğraf çekme isteklerini de kırmayan ikili sohbet esnasında sık sık fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA