Survivor Hakan Açıklaması 'Adadan Getirdiğim Kumlarla Para Kazanıyorum'

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eşiyle birlikte tatil yapan Survivor yarışmasının finalistlerinden Hakan Hatipoğlu, adadan getirdiği kumları kolye yaparak satmasının anormal olmadığını açıkladı.

Survivor Hakan Açıklaması 'Adadan Getirdiğim Kumlarla Para Kazanıyorum'
Eşi Gizem Hatipoğlu ile birlikte Yalıkavak tilkicik koyunda bulunan Mare Suits’de tatil yapan Survivor yarışmasının finalistlerinden Hakan Hatipoğlu, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Yarışmanın ardından bir süre dinlenmeye çekildiğini belirten Hatipoğlu, “Tatil çok güzel gidiyor. Yaklaşık bir haftadır Bodrum’dayız daha önce Alaçatı’daydık. Şimdi kıyaslama yapıyorlar ya Çeşme mi? Bodrum mu? Diye. Eşimle ben daha çok Bodrumcuyuz. Bodrum gittikçe de büyüyor tek başına il yapsalar Türkiye’de ilk beşe girer. Burada çok sevdiğimiz dostlarımız var. Güzel bir tatil geçiriyoruz" dedi.

Adadan getirdiği kumların ticaretini yaptığyla ilgili soruları da yanıtlayan Hatipoğlu “Ben zaten takı tasarımı yapıyorum. Boynumdaki kolye de bir fikir sonucu çıktı ortaya. Kolyenin içindeki oyun alanından aldığım kum. Bu sadece takı değil aynı zamanda hatıra. Bu kolyeler sınırlı sayıda üretim ve üzerinde seri numaraları var. Kum getirip satıp parasını alıyor diye şeyler söylediler. Bu ülkede vergisini verip bir şeyler yapıyorsanız bence sıkıntı yok. Adadan getirdiğim kum hem hatıra hem de dükkanım da satıyorum. İsteyen alıyor, isteyemeyen almıyor. Evet, buradan para kazanıyorum bu anormal bir durum değil” ifadelerini kullandı.

"TURABİ BİRİNCİLİĞİ HAK ETTİ"

Yarışmanın güzel geçtiğini ifade eden Hatipoğlu, “Survivor güzel geçti Turabi birinci oldu. Hak etti mi? Hak etti bence. Bana karşı biraz yanlış hareketleri oldu keşke yapmasaydı. Kazandıktan sonra Turabi’yi ziyaret ettim ve helalleştik. Sonuçta bu bir oyun ve yarışmaydı. Kazanmayı bizde hak ediyorduk ama o daha çok hak etti ve kazandı. Dediğim gibi her şey seyircinin taktiri ve halk karar veriyor şampiyona” dedi.

"HEDEFİM SUNUCU OLMAK"

Yarışmayla ilgili soruları yanıtlamaya devam eden Hatipoğlu şu sözlere yer verdi

“Survivordan çıktıktan sonra sabretmeyi öğrendim. Daha sakin olayı öğrendim. Ve doğanın ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Survivor’ın bende en çok bıraktığı izler bunlar. Survivor’a tekrar çağırsalar giderim. Orada yaşamak keyifli bir şey. Ticari anlamda başka bir şey yapmayı düşünmüyorum. Hedefim sunucu olmak. Bu hedefime ulaştıktan sonra ileride kendi birikimimi en iyi şekilde değerlendiririm”
Kaynak: İHA