Star Gazetesinin Bahçesine Bombalı Pankart Bırakılması

Star Medya Grubu, "Gerçekleri açıklamaktan, Türkiye üzerinde oynanan gayri milli oyunları deşifre etmekten bir an bile geri durmayan Star Medya'yı bomba ile susturmaya çalışan terör gruplarının bu çabalarının beyhude olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz" açıklamasını yaptı.

Star Medya Grubu'nun yazılı açıklamasında, gruba yönelik son dönemde sistemli bir şekilde sürdürülen "hedef gösterme" çabalarının meyvesini verdiği belirtildi.

Açıklamada, Star Medya Grubu'na bağlı 24 TV ve Star gazetesinin bulunduğu binanın bahçesine bugün öğle saatlerinde bir bomba bırakıldığı kaydedilerek, zaman ayarlı ve basınç tesirli bombanın medya grubunun güvenlik görevlilerince fark edildiği ve bomba imha uzmanlarının başarılı çalışması sonucu hedefine ulaşmadan imha edildiği aktarıldı.

Grubun açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

"Star Medya Grubu'nun yemekhanesinin bulunduğu giriş katının hemen yanına saat 11'de, dışarıdan atılmak suretiyle bırakılan bombanın öğle yemeğine gelen personelimizi hedef aldığı aşikardır. Gerçekleri açıklamaktan, Türkiye üzerinde oynanan gayri milli oyunları deşifre etmekten bir an bile geri durmayan Star Medya'yı bomba ile susturmaya çalışan terör gruplarının bu çabalarının beyhude olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Terör grupları, hedeflerine bomba ile ulaşmak isterken, onları yaptıkları yayınlarıyla 'motive' eden, 24 TV ve Star gazetesini açıkça hedef gösteren başta Doğan Grubu ve paralel yapı medyası olmak üzere, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a da bir hatırlatmada bulunmak isteriz. Türkiye'nin gayri milli unsurlara teslim edilmesini hedefleyen her türlü hamle, karşısında Star Medya Grubu'nu bulacaktır. Ne bomba ne açık ya da gizli tehditler, bizi ülke sevdasından, gayri milli projeleri deşifre etmekten ve bu yönde haber yapmaktan alıkoyamayacaktır."

Kaynak: AA