Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır Ve Kilis'teki Terör Saldırıları

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında ölenler ile Adıyaman, Diyarbakır ve Kilis'teki olaylarda şehit olan asker ve polisler için vatandaşlara pilav dağıttı.

AK Parti İl Başkanı Erdener Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki 4 camide vatandaşlara pilav ve ayran dağıttıklarını söyledi.

Şehit olan polis ve askerler ile bombalı saldırıda yaşamını yitiren 32 vatandaş için böyle bir hayır yaptıklarını belirten Can, şunları kaydetti:

"Son günlerde ülkemizde çok acı olaylar yaşanmakta. 32 insanımız katledildi, Allah'tan rahmet diliyorum. Emniyet görevlilerimize haince, alçakça pusu kurularak eylemler yapılmakta. Gencecik polislerimiz, emniyet görevlilerimiz şehit edilmekte. Mübarek cuma gününde, görev başında şehit olan güvenlik mensuplarımız için dua ettik. Yalı, Şehitler, Arslanca ve Necippaşa camilerinde halkımıza pilav ikram ettik. Hepimizin başı sağ olsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine başsağlığı ve metanet diliyorum. Büyük bir ülkeyiz, bunları da atlatacağız."

Kaynak: AA