Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeski Halk Eğitimi Merkezi'nce "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında yaz kursları sürüyor.

Kırklareli'nden Kısa Kısa
Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili Sait Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 spor branşında yaz kurslarının devam ettiğini söyledi.

Yaz kurslarına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Sert, öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiğini belirtti.

Sert, kursların 30 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.

- AÖL sınav tarihleri açıklandı

Babaeski Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akın, Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav tarihlerini açıkladı.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sınavların 8-9 Ağustos tarihlerinde yapılacağını söyledi.

Kayıt yenilme ve ders seçme işlemlerinin tamamlandığını belirten Akın, sınava girecek kişilere başarılar diledi.

Akın, sınavın yapılacağı okul ve salonların 3 Ağustos Pazartesi günü www.aol.meb.gov.tr internet sitesinden öğrenilebileceğini sözlerine ekledi.

- Yaz futbol kursu

Babaeski Galatasaraylılar Derneği'nce düzenlenen yaz futbol kursu sürüyor.

Dernek Başkanı Turgay Kuyucuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz futbol kursu ile başarılı sporcular yetiştirmek istediklerini söyledi.

Özel bir sürücü kursunun derneğe sponsor olduğunu belirten Kuyucuoğlu, kursta eğitim gören öğrencilere forma hediye etti.

Sponsor olan sürücü kursu yöneticilerine teşekkür eden Kuyucuoğlu, "Ülkemizde spor alanında alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bizler de bu konuda gençlerimizin spor yapması, spor yaparken sosyalleşmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu çocuklarımız spor alanında sadece futbol oynamayı öğrenmiyor. Kazanmayı, kaybetmeyi, arkadaşlığı, takım olmayı öğrenirken bir yandan da sağlıklı yarınlara koşar adım ilerliyor. Sürücü Kursu Yöneticilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA