Kırıkkale'den Kısa Kısa

Şavşat Kaymakamlığına atanan Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, ilçeden ayrıldı.

Kırıkkale'den Kısa Kısa
Ambarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır Karakeçili'de görev yaptığını belirterek, görevde bulunduğu süre içerisinde kamu hizmetlerinin en etkin ve verimli şekilde sunulmasını sağlamaya çalıştığını söyledi.

Kamu görevlileriyle vatandaşlar arasında işbirliği ve diyalog sağlanarak huzur ve güven ortamı oluşturmaya çalıştıklarını kaydeden Ambarcı, "İlçede geleneksel olarak her yıl düzenlenen Karakeçili Uluslararası Kültür Şenliğini gerçekleştirerek ilçenin tanıtımına katkıda bulunduk. Anadolu'nun bu şirin ilçesinden memnun olarak ayrılıyorum. Misafirperver ve iyi niyetli Karakeçili halkına teşekkür ederek, huzur ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

- Kaymakam Polat, incelemelerde bulundu

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, inşaatı devam eden ve onarıma alınan okulları ve kamu binalarını inceledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü spor kompleksi inşaatları ve bakıma alınan Barbaros İlkokuluna giden Polat, çalışmaları denetledi.

Polat, ilçede bulunan okulların duvarları ve kapısıyla içlerinin onarıldığını, çatılarının aktarıldığını kaydetti.

- Keskin'de yangın

Keskin ilçesinde örtü yangını evlere sıçramadan söndürüldü.

Keskin Gündoğdu Mahallesi Hançer Sokak'ta ikamet eden Kerem Demirel (45), evinin önündeki kuru otları yaktığı sırada alevler, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek etrafa yayıldı.

Yangın, Keskin Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kaynak: AA