Temizlik Çalışmaları İsmetpaşa'da Sürdü

Altındağ Belediyesi, Hacı Bayram Mahallesi İsmetpaşa Bölgesi’nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

Temizlik Çalışmaları İsmetpaşa'da Sürdü
Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 30 kişilik bir ekip, İsmetpaşa Bölgesi’nde temizlik çalışması yaptı. Bölgenin her bir noktasında hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, vatandaştan da tam not aldı.

İlçe genelindeki temizlik çalışmalarına büyük önem veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, halk sağlığını her şeyden önde tutuyor. Başkan Tiryaki, tertemiz bir Altındağ için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak vatandaşlara daha sağlıklı yaşam alanları sunuyor. Altındağ Belediyesi ile birlikte çevre bilinci konusunda büyük mesafe kat eden Altındağlı vatandaşlar, ilçeye sunulan temizlik hizmetlerinden oldukça memnun.

İSMETPAŞA A’DAN Z’YE TERTEMİZ

Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün bu sefer ki adresi Hacı Bayram Mahallesi İsmetpaşa Bölgesi oldu. Yaklaşık 30 kişilik temizlik ekibi, 1 ilaçlama aracı, 1 kamyon, 1 çöp kamyonu ve 1 kepçeyle bölgeyi köşe bucak temizledi. Boş arsalardaki zararlı otlar toplanarak harfiyatlar en uygun yerlere taşındı. Temizlik ekipleri, yaz mevsimiyle birlikte artış gösteren sinek ve haşerelere karşı da önlem aldı. Yapılan ilaçlama sonrasında vatandaş,daha sağlıklı yaşam alanlarına kavuştu.
Kaynak: İHA