Teknoloji Ve Performans Tutkunları Teknosa'da Buluşacak

TeknoSA ve Castrol, "Sanal Sürüş Deneyimi" ile teknoloji ve performans tutkunlarına heyecanlı dakikalar yaşatacak.

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, madeni yağ üreticisi Castrol'ün Titanium FST teknolojisi ile geliştirildiği ve bugüne kadar ürettiği en güçlü motor yağı olan Castrol EDGE için tasarladığı "Sanal Sürüş Deneyimi", TeknoSA mağazalarında tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA'nın 10 ilde bulunan 11 mağazasında gerçekleşecek etkinlikte, üç boyutlu sanal gerçeklik cihazı kullanılarak Castrol EDGE'in güçlendirdiği bir Ford Mustang ile co-drive deneyimi yaşanacak. TeknoSA müşterileri, yaklaşık 2 dakika boyunca adeta gerçeklik ile sanal dünya arasındaki sınırlarını kaldıran sürüşlerde sanal drift heyecanını tadacak.

Katılımcılar arasından seçilecek bir kişi ekimde Atina'da tanınmış ralli pilotlarından Ken Block ile sürüş gerçekleştirecek. Ayrıca, her mağazadan 1 kişi olmak üzere etkinliğe katılanlar arasından seçilecek 11 kişi, iPhone 6 kazanma şansı yakalayacak.

Sanal Sürüş Deneyimi etkinliği, 27 Eylül'e kadar İstanbul'da Cevahir AVM ve Maltepe Park CarrefourSA AVM, Bursa'da Kent Meydanı AVM, İzmir'de Forum Bornova AVM, Denizli'de Forum Çamlık AVM, Antalya'da Mark Antalya AVM, Konya'da Kulesite AVM, Kayseri'de Kayseri Park AVM, Adana'da Adana M1 AVM, Ankara'da Cepa AVM ve Samsun'da Samsun Bulvar AVM'deki TeknoSA mağazalarında gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA