Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de Görev Değişimi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürlüğüne Doç.Dr. Oğuzhan İlban atandı. Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden gelen İlban, yeni görevine başlarken, okul personeli ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler'de Görev Değişimi
Üç yılı aşkın süredir müdürlük görevini yürüten Doç.Dr.M.Emin Akkılıç’tan görevi devralan Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, okul bünyesinde faaliyet gösteren Eğitim ve Uygulama Tesisi personeli ile tanışma yemeğinde buluştu. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, yemeğe katılan personele bugüne kadar gösterdikleri gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca Ramazan ayının bitimiyle birlikte uygulama tesisinde tatillerini geçirmek isteyen misafirlerin tesise yönelik yoğun bir talebi olduğunu ve gelecek misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için aynı gayret ve özveriyle çalışmaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Keyifli ve neşeli bir ortamda geçen tanışma yemeğinde BUBYO OTEL personeli, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Oğuzhan İlban ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr. Muammer Bezirgan’a yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. 144 odası ve uygun fiyatlarıyla BUBYO OTEL, konukların konaklama ihtiyaçlarını gidermenin yanında kongre, toplantı, havuz başında düğün, nişan, sünnet gibi etkinlikler ile alakart ve set menü olmak üzere toplu davet ve yemek organizasyonları için tüm körfeze hizmet vermeye yaz boyunca devam etmekte.
Kaynak: İHA