Turgutlu'da Eski Manisa Yolu Asfalta Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’da eski Manisa yolunda asfaltlama çalışması başlattı. 3 kilometrelik bölümde gerçekleştirilen çalışmalarla ilçe için önemli olan eski Manisa yolu hareketli bir alan haline gelecek.

Turgutlu'da Eski Manisa Yolu Asfalta Kavuşuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu’da asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından eski Manisa yolunun son sokak ile Manisa Kavşağı arasında kalan yaklaşık 3 kilometrelik bölümünde asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmaları Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Merkezi Müdürü İbrahim Kutar ile birlikte yerinde inceleyerek bilgi aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, ilçe için önemli olan bir yolda çalışma yaptıklarını belirterek, asfalt çalışmasının ardından bölgenin daha işlek olacağını söyledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Başkan Şirin, “Eski Manisa yolundaki çalışma bu bölge için çok önemli. Çünkü bu yol hem Manisa istikametine gidenler, hem de çevrede arazisi olan çiftçiler ve fabrikalar tarafından kullanılıyor. Buradaki asfaltlamanın tamamlanmasıyla birlikte bölgenin daha da işlek bir hale geleceğini düşünüyorum. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan asfaltlama çalışması başladığı andan itibaren bu güzergâhı kullanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA