Reyhanlı'da Asfalt Çalışmaları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehirin yetki ve sorumluluğunda bulunan yolları asfaltlamaya devam ediyor.

Reyhanlı'da Asfalt Çalışmaları Başladı
Zorlu kış şartları, araçların bu yolu sık sık kullanması ve bu sebeplerden dolayı yolun hasar görmesi nedeniyle Reyhanlı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin eski asfaltı tamamen sökülüp yeni asfalt ile kaplanıyor. Ekipler tarafından gerçekleştirilen 1150 metrelik asfalt çalışması ile Mehmet Akif Ersoy Caddesinin modern bir görünüme kavuşacağı belirtildi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran ile ilçede yaptığı incelemede, başta Fevzi Tecirli Caddesi olmak üzere bir çok yolun, vatandaşların mağdur edilmemesi için acilen asfaltlanmasını istedi. Şanverdi, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran ile inceleme yaparak yolların bir an önce yapılmasını istediklerini söylediğini, bu arada Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde çalışmalara başlandığını kaydetti.

Kaynak: İHA