İskenderun Belediyesi Çalışmaları

İskenderun Belediyesi, kent genelinde yürütülen sıcak asfalt serme çalışŸmalarının aralıksız devam ettiğŸini bildirdi.

İskenderun Belediye BaşŸkan Yardımcısı Cemil LJengel, yaptığŸı yazılı açıklamada, sorunlu olan bulvar, cadde ve sokakların asfalta kavuşŸacağŸını belirtti.

Havaların iyi gitmesiyle ekiplerin çalışŸmalarını hızlandırdığŸını ifade eden Cengel, yapılan çalışŸmalar neticesinde vatandaşŸların sıkıntılarının da giderilmişŸ olacağŸını kaydetti.

- Park alanlarına düzenleme

İskenderun Belediyesi, evlenen çiftlerin yoğŸun bir şŸekilde fotoğŸraf çekilme maksadıyla kullandığŸı sahil kordonu üzerinde bulunan ve 'ǖrdekli Park' olarak adlandırılan alanda, vatandaşŸların talebi üzerine nostaljik platform alanı çalışŸmalarına başŸlandığŸını duyurdu.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar, konuyla ilgili yaptığŸı yazılı açıklamada, İskenderun Belediye BaşŸkanı Seyfi Dingil'in talimatı üzerine park içerisinde bulunan platform'un yenilendiğŸini belirtti.

Parlar, açıklamasında şŸunlara yer verdi:

"Alan içerisinde bazı yenilikler yapacağŸız. AhşŸap köprümüzü de uzatarak fotoğŸraf çekimlerinde farklı bir atmosfer oluşŸsun istedik. Palmiye ağŸaçlarımız ışŸıklandırılıp, yeni bir görünüme kavuşŸacak. Gençlerimizin fotoğŸraf çekimi için çok kullandığŸı bu alan onların isteğŸine uygun olarak yapılacak."

Kaynak: AA