Yalova'da Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu

Yalova'da Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı tarafından şehit yakınları ve gazilere iftar verildi.

Yalova'da Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu
Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığında düzenlenen iftar programında konuşan Vali Selim Cebiroğlu, yenen iki lokma yemekten ziyade sorunları paylaşmak için bir araya gelindiğini söyledi.

Devlete hizmet edenlerin asla unutulmadığını belirten Cebiroğlu, "Devlete ve millete hizmet eden, bu uğurda canını veren yürekli insanlara beraber olmak bizim geleneğimizdir. Bizi bugünde, bu fedakarların aileleriyle bir araya getirenlere teşekkür ediyorum. Devletimiz ve milletimizin ilelebet hep payidar olmasını diliyor, silahlı kuvvetlerimizin de hizmetleri daim olsun diyorum" diye konuştu.

Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma da iftar programının geleneksel olarak her ramazan ayında düzenlendiğini söyledi.

Ramazan ayının güzelliklerinden bir tanesinin de insanları bir araya getirmesi olduğunu belirten Kızılelma, gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Konuşmalardan sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Ürkmez, Tuğamiral Kızılelma'ya şehit ve gazi ailelerine verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

İftara Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA