Vali Seddar Yavuz, Şehit Aileleri Ve Gazilerle İftar'da Buluştu

Ramazan ayı münasebetiyle Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile iftar yemeğinde buluştu.

Vali Seddar Yavuz, Şehit Aileleri Ve Gazilerle İftar'da Buluştu
Özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan,protokol üyeleri ile şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Yavuz yemekte yaptığı konuşmada ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti.

Şehit ailelerinin her fırsatta yanlarında olduğunu belirten Vali Yavuz, şöyle konuştu: "Bu benim için bir görev değil bir onurdur. Çünkü siz çok değerli şehit analarımız şehit babalarımız böyle bir evlat yetiştirmekle onu aziz vatanımıza şehit vermekle herkese nasip olmayacak bir mertebede bulunuyorsunuz. Türkiye gücünü sizden alıyor. ’Ya şehit ol ya gazi’ diyen başka bir millet yoktur. Allah Allah nidalarıyla cephede mücadele eden ve gül bahçesine girmişçesine şahadete koşan başka bir millet yoktur. Bu duygu ve düşünce göğsümüzdeki imandan kaynaklanır. Şahadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler iyi ki varsınız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."
Kaynak: İHA