Vali Kahraman'dan Doğa Bekçilerine Teşekkür

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinin Harmankaya Köyü’nde geçtiğimiz ay kaçak avcılar tarafından koruma altındaki Yaban keçisi’ni vuran kaçak avcıları yakalayan Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne bağlı av koruma ve kontrol ekiplerine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman teşekkür belgesi verdi.

Vali Kahraman'dan Doğa Bekçilerine Teşekkür
Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman, kurum içinde incelemelerde bulunarak Müdür Vekili Fuat Güler’den çalışmalar hakkında brifing aldı. Ardından salonda toplanan Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri ile bir araya gelen Vali Kahraman, çalışmalarından dolayı herkese teşekkür etti.

Kemaliye İlçesi’nde kaçak yollarla avlanan kişilerin yakalanmasında başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Vali Süleyman Kahraman; “Kemaliye ilçesinde usulsüz şekilde avlanan kişiye, görevlilerimiz gereğini yerine getirerek cezai işlem uyguladılar. Bu çalışmanın teşvik edici olması anlamında bir teşekkür belgesi hazırladık. Bundan sonra da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Kanunsuzluğa, usulsüzlüğe fırsat vermeden yaban hayatın korunması için mücadelemize devam edeceğiz. Yaban hayatı bize bir emanettir. Avlanmanın da bir usulü var, buna uyulmadığı takdirde gerekli cezalar uygulanır. Bundan sonra daha özverili çalışma ile kanunsuz avlananların karşısında duracağız.” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Kahraman, Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü personellerini tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi.
Kaynak: İHA