Uşak Valisi Yavuz, Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Verdi

Uşak Valisi Seddar Yavuz, şehit aileleri ve gazilere iftar verdi.

Bir düğün salonunda düzenlenen iftar programına, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Vali Yavuz ramazan ayının manevi atmosferinde bir iftar sofrasında şehit aileleriyle buluşmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade etti. Şehit ailelerinin her fırsatta yanlarında olduğunu belirten Vali Yavuz, şöyle konuştu:

"Bu benim için bir görev değil bir onurdur. Çünkü siz çok değerli şehit analarımız şehit babalarımız böyle bir evlat yetiştirmekle onu aziz vatanımıza şehit vermekle herkese nasip olmayacak bir mertebede bulunuyorsunuz. Türkiye gücünü sizden alıyor. 'Ya şehit ol ya gazi' diyen başka bir millet yoktur. Allah Allah nidalarıyla cephede mücadele eden ve gül bahçesine girmişcesine şehadete koşan başka bir millet yoktur. Bu duygu ve düşünce göğsümüzdeki imandan kaynaklanır. Şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Sizler iyi ki varsınız sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Kaynak: AA