İbrahim Erkal, Erzurumlular Vakfında İftar Yemeği Verdi

Ramazan ayı dolayısıyla Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfında verilen iftar yemeklerinin dünkü ev sahibi İbrahim Erkal Oldu,

İbrahim Erkal, Erzurumlular Vakfında İftar Yemeği Verdi
Yaklaşık iki yüz kişiye her gün iftar yemeği verilirken, verilen yemeklerin maliyeti ayrı bir hayırsever tarafından karşılanıyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen iftar yemeği, Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal tarafından verildi.

Sanatçıyı kadayıf dolması ikram ederken karşılarında görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. İftar yemeğinde, Maltepe Musiki Vakıf Başkanı ve Tasavvuf Musikisi usta sanatçısı Fikret Erkaya, Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek ve yönetimi, sanatçı Lütfü Ortakale, Kenan Keskelen, Abdullah Erkal, çok kalabalık olduğu gözlenen semt sakinleri katıldı.

Erkal, “Benimde yönetim kurulu üyesi olduğum, bu güzel vakfımız hayırlı işler konusunda çok güzel çalışmalar yapıyor. Erzurumluya yakışır bir vakfımız var, vakfın faaliyetlerini sürdürmesi için emek veren başta Suha Başkanım olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum. Allah hayırlarımızı kabul etsin” dedi.

İftar yemeği sonrası limonlu çaylar içilirken bir yandan da sohbet edildi.
Kaynak: İHA