Gazi Ve Şehit Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu

Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, gazi ve şehit ailelerini iftarda bir araya getirdi.

Gazi Ve Şehit Aileleri İftar Yemeğinde Buluştu
Eskişehir’de bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda gazi, gazi ve şehit aileleri katıldı.

Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve Dr. Ömer Faruk Günay, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sultan Murat Aydın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ise iftar programına katılarak, şehit ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptılar.

"BÜYÜK MÜCADELELER VERDİK"

Şehit ve gazi aileleriyle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduklarını anlatan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sultan Murat Aydın; şehitleri saygıyla, minnetle ve rahmetle andıklarını söyleyerek, gazilere ve ailelerine de teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ise konuşmasına gazi ve şehit ailelerine iftar programına geldikleri için teşekkür ederek başladı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın başka bir program için il dışında bulunduğunu belirten Tütüncü, "Valimizin selamını, saygılarını ve muhabbetlerini iletmek istiyorum. Bildiğiniz gibi son 100 yıl içerisinde çok büyük mücadeleler verdik. Savaşlar yaşadık ve acılarla geçen uzun bir zaman geçti. Bu arada pek çok insanımızı vatan, millet, bayrak ve devlet için toprağa verdik. Şehadet mertebesine ulaştılar. Gazilerimiz de aramızda bulunuyor. Eskişehirlimiz ülkenin birliğini, bütünlüğünü ve dirliği için herşeyi yapmıştır. Her türlü fedakarlığa göğüs germiştir. Vatan savunmasında ilimiz her zaman en önde olmuştur. Bundan sonra da en önde olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından çeşitli ikramlar davetlilere sunuldu.
Kaynak: İHA