Burdur Tb'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Bin 100 Paket Gıda Yardımı

Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Burdur Tb'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Bin 100 Paket Gıda Yardımı
Burdur Ticaret Borsası’nın yardım paketleri içinde temel gıdalar olan çay, un, zeytin, fasulye, nohut, makarna, şeker, sıvı yağ ve tatlı bulunduğu belirtilirken, toplam bin 100 gıda paketinin dağıtımı başlandığı bildirildi.

Gıda yardımlarının il merkezinin yanı sıra üye kooperatiflerin destekleriyle ilçeler, beldeler ile köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı aylardan olması sebebiyle, Burdur Ticaret Borsası olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl da hazırladığımız gıda paketlerini, yoksul, yardıma muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" dedi.

Başar, gıda paketlerinin muhtarlar ile ilçe ve köylerdeki kooperatif başkanlarımızın belirlediği ailelere ulaştıracağını kaydederek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne katkılarından dolayı çok teşekkür etti.
Kaynak: İHA