Batman'da Bayram Coşkusu

Batman Valiliği tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Batman'da Bayram Coşkusu
Kültür Merkezi’ndeki törene, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Azmi Çelik, askeri erkan, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende çocuklara yakın ilgi gösteren Vali Çelik, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Çelik, Ramazan Bayramı’nın ülke ve tüm insanlık için hayırlara, umutlara, barışa, birlikteliğe ve birleştiriciliğe vesile olması temennisinde bulunduklarını kaydetti.

Vali Çelik, daha sonra şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 2001 yılında Diyarbakır’ın şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan’a düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden yakın koruma memuru Selahattin Baysoy ve 1995 tarihinde Siirt kırsalında yaşanan çatışmada hayatını kaybeden geçici köy korucusu Hifzullah Cangir’in ailelerini ziyaret eden Çelik ve beraberindekiler, aileleriyle bir süre sohbet etti.

Vali Çelik ve beraberindekiler son olarak Şehit Özkan Kocaer Polis Merkez Amirliğinde görev yapan polisleri ve İl Merkez Jandarma Komutanlığında görev yapan askerleri ziyaret ederek bayramlaştı.
Kaynak: İHA