Karabük'te Çikolata Gibi Karşılama

Karabük’te bayramda memleketlerinde gitmek için gece yolculuğa çıkan sürücülere Bölge Trafik ekipleri çikolata ve kolonya ikram edildi.

Karabük'te Çikolata Gibi Karşılama
Karabük-İstanbul Karayolunun Hamzalar Mevkii’nde Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, sürücülere çikolata ve kolonya ikram edilirken, ekipler sürücülere hem uyardı hem tavsiyelerde bulunarak sürücülere uyarıcı broşür de verildi.

Özellikle İstanbul’dan yola çıkan ve Kastamonu ile Sinop istikametine giden sürücüler ise yolların çok yoğun olduğunu söyleyerek, uygulama yapan polis ekiplerine teşekkür etti.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla trafiğin çok yoğun olduğunu söyledi.



Bayram öncesi trafik tedbirlerini arttırdıklarını belirten İlhan, “Aileleri ile birlikte bayram geçirmek için yollarda olan sürücülerimizden özellikle hız kurularına uymalarına, uykusuz araç kullanmalarına, ehliyet kemerlerine takmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istiyoruz. Genel Müdürlüğümüzün emri ile biz bu bayram öncesi ve sonrasında yollarda olarak halkımızın güvenli bir şekilde ailelerinin yanına gitmeleri için bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA