Başkan Üzülmez Kartepeli İş Adamlarıyla İftarda Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’de faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarını iftarda ağırladı.

Başkan Üzülmez Kartepeli İş Adamlarıyla İftarda Buluştu
Kartepe Park Otel’de gerçekleşen iftar organizasyonuna, Kartepe’de üreterek, istihdama, ekonomiye, kalkınmaya katkı sağlayan, hayırsever sanayici ve iş adamları iştirak etti.

Kartepe Belediyesi aracılığı ile ihtiyaç sahibi Kartepelilere ve belediye işçilerine Ramazan Ayı dolayısıyla yapılan gıda yardımlarının bir kısmını karşılayan iş adamları, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ’in ev sahipliğinde iftar sofrasında bir araya geldiler. İftarla beraber oruçların açılmasının ardından konuşmasını yapmak için kürsüye gelen KATSİAD Başkanı Celalettin Kırboz, Ramazan’ın son günlerinde Bayram arifesinde, iftar sofrasında birlikte olma imkanı sağlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür etti.

Kırboz’un konuşmasından sonra gecenin ev sahibi olarak kürsüye gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "İftar davetine icabet eden Kartepe’li sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Güzide Kartepe ilçemizin saygıdeğer sanayici ve iş adamları olarak sizleri, mübarek Ramazan ayının son günlerinde, birlik ve beraberlik içinde burada sizi ağırlamaktan mutluluk duydum. Hükümetimizin 2023 hedeflerine ulaşmak için iş adamlarımızın önemi çok büyük. Ülkemizi ve ilçemizi kalkındırabilmek için hep beraber el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz " dedi.

Yerel yönetimler olarak sanayicilerimize ve iş adamlarımıza yapılacak desteğin çok önemli olduğunu belirterek bu desteği Kartepe Belediyesi olarak her zaman göstereceklerinin altını çizen Başkan Üzülmez, "Yardımlar konusunda gösterdiğiniz hassasiyet ve duyarlılık için teşekkür ediyor, artarak devam etmesini diliyorum. Paylaştıkça çoğalıyoruz ve bu iş birliğimiz ile güzel bir örnek sergiliyoruz. Kartepelihemşehrilerimin ve sizlerin Ramazan Bayramın şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

Üzülmez gecenin sonunda, yaptıkları bağışlarla ilçe halkına destek olan fabrikalardan sembolik olarak üç tanesine, Yıldız Sunta, Yıldız Entegre ve Pirelli yöneticilerine teşekkür sertifikalarını takdim etti.
Kaynak: İHA