Seydişehir'de Asfaltlanan Caddeler Trafiğe Açıldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından asfaltlanan birçok yol ve cadde trafiğe açıldı.

Seydişehir'de Asfaltlanan Caddeler Trafiğe Açıldı
Büyükşehir Yasası ile çalışma alanının 16 mahalleden 55 mahalleye çıkmasının iş temposunu ve yoğunluğunu arttırdığını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gerek taşra mahalleler olsun gerekse merkez mahalleler olsun hizmetin Seydişehir’in her köşesine ulaştırılacağını belirtti.

Selamet Evleri ve Anabağlar mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alt yapı çalışmalarından bozulan ve uzun yıllardır bakımsız, birçok sokağın, mahallenin asfaltla kaplanarak toz, toprak ve çamurdan kurtulduğunu ve modern bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi.



Başkan Tutal, çalışmalar hakkında yaptığı değerlendirmede, “Ulukapı Mahallesi 705,707,709 sokakların tamamı sıcak karışım asfalt ile tamamı kaplandı. Stad Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi ve Seyidharun Mahallesine ait olan tamir ve bakımı yapılarak hizmete açılmıştır. Alaylar 2 Mahallesine ait olan Selamet Evleri bölgesindeki bakımsız yollar yine sıcak karışım asfalt ile kaplaması bitirilerek kullanıma açılmıştır. Bahçeli müstakil evleriyle şehrin en güzel yerlerinden bir yer olan Anabağlar Mahallesinin uzun süredir beklediği asfalt çalışmasını da Ramazan Bayramı’ndan önce tamamlamış bulunmaktayız. Mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Tutal, alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan, köy ve kasabalardan dönüşen mahallelerin yollarının tamir ve bakımları ise devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA