Sarıveliler Belediyesi 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Karaman’ın Sarıveliler Belediyesi tarafından 2 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Sarıveliler Belediyesi 2 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi
İftar yemeğine AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker ve İlçe Kaymakamı Ali Öner katıldı.

İftar öncesi AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında ziyaret eti. Ziyaretin ardından başkan ve konukları Anıt Alanında verilen iftar yemeğine katıldı.

2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde Belediye Başkanı Samur ve Milletvekilleri vatandaşlar gibi sıraya geçerek yemeklerini aldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hayri Samur, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi Cenab-ı Hak kabul etsin. Bu sene iftar yemeği programını geçtiğimiz yıllara göre biraz farklı düşündük. Dolayısıyla şu anda vatandaşlarımızla burada bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. Davetimize icap eden Kaymakamımıza, Milletvekillerimize ve bütün konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Başkan Samur’dan sonra kürsüye gelen Milletvekilleri Konuk ve Şeker ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, böyle bir açık hava iftar sofrasında halkımızla kendilerini bir araya getiren Belediye Başkanı Samur’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA