Küre Kaymakamı Kazancı, Veda Etti

Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, gönül sofrası veda iftar programına katıldı.

Küre Kaymakamı Kazancı, Veda Etti
Şırnak’ın Güçlükonak ilçesine atanan Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, kendisi için verilen gönül sofrası iftar programına katıldı.

İftarda konuşan Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Kürelileri kendisine hemşehri kabul ettiğini belirterek, “Çünkü Küre’de daha fazla insanı tanıyorum. Küre’nin daha fazla derdini biliyor, dertlenmeye çalışıyor, bu hususta kafa yormaya çalışan biriyim. Sadece 3 yıl içerisinde değil, bundan sonrası içinde Küre’nin her türlü gelişimine yardımcı olacağım. Bu topraklar, yüzlerce binlerce yıl boyunca altıyla, üstüyle hem memlekete hem de dünyaya çok önemli cevherleri taşıyan bir yer. Altından geçindiğimiz, üstünde yaşadığımız bu memleket sadece bizleri geçindirmekle kalmamış milletin önüne engeller koyan, çeşitli bahanelerle çeşitli kulak tıkama yöntemleriyle milletin dertlerine milletin taleplerine kulağını tıkayan, Küre’yi kendi şahsiyeti zanneden ve buradaki herkesi işçi zanneden bizleri de formen, ustabaşı zanneden nezaket dışı, ahlak dışı, tavır ve davranışlarda bulunanlara buradan söyleyeyim. Bu toprağın altını da üstünü de biliyorlar geçmişlerinde, geleceklerinde, görsünler düşünsünler. Cengizhan’ın orduları bile olsa Kürelilerin taleplerine kimse göz kapayamaz, kulak tıkayamaz. Ben de haddimi bileceğim, onlarda haddini bilecekler. Bunu söylemesem Kürelilere de kendime de mesleğime de yaptığım işe de temsil ettiğim sizlere de büyük bir vefasızlık etmiş olacaktım” dedi.

Rızkı verenin Allah olduğuna dikkat çeken Şahin Kazancı, “Allah’tan başka değil canı, değil malı, bir saniyelik sahip olduğumuz nefesi kimse bahşedemez, kimse bağışlayamaz, kimsede alamaz. Ama kibir dünyasında boğulanlar, kibir içerisinde olanların maalesef bunları anlaması güç. Dolası ile Allah onlara da insanlığı nasip etsin bize de bunların inşallah hesabını sormayı nasip etsin” diye konuştu.

Şahin Kazancı olarak bir probleminin olmadığını ifade eden Kaymakam Kazancı, “İnsanlığın gerçekten karşısında insan denecek vasfını taşıyacak kişilere ihtiyacı var. Nerede olursa olsun, hangi meslek hangi makam hangi unvanı taşırsa taşısınlar, Allah değil Vali, Kaymakam, Başkan Allah bana insanlık nasip etsin, o paye ile huzuruna çıkarsın ve senden razıyım desin, ondan daha büyük bir şey yok. Ne dün, ne bugün, ne de yarın başka bir rıza peşinde koşturmasın. Allah razı olduktan sonra ağalar, paşalar umurumda değil. Allah rızası için yapan kadar güçlü bir insan yoktur. O yüzde de Küre’nin Kazancı bilmiyorum ama benim Küre’den kazanarak gitmek istediğim tek bir şey var, Allah rızasını kazanarak gitmek ona vesile olduktan sonra gerisinin önemi yok, haklarınız helal edin” şeklinde konuştu.

Kazancı, şöyle konuştu: “Sizlere de Şahin Kazancı’yı unutturacak daha güzel, daha iyi hizmetler verecek idareciler nasip etsin. Önümüzde ki bayram hayırlara vesile olur inşallah, bu vesile ile hemşehrilerimin hepsine selamlarımı iletin. Bu memleket garip kalmış gariban kalmış, ama garipleri garibanların en yakınında Allah var, Allah inşallah bu memleketi korusun, Allah inşallah en güzel günleri için burası için nasip etsin”
Kaynak: İHA