Bilecik'te Trafik Kazası, 1 Kişi Yaralı

Bilecik’te dün gece meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Bilecik'te Trafik Kazası, 1 Kişi Yaralı
Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde 11 TF 811 plakalı motosiklet sürücüsü Tuncay Er, bulvar üzerinden 100 metre ileride bulunan dalcığı kullanmayıp yolun karşısına geçmek için orta refüj üzerinde bulunan yaya geçidini kullanmak istedi. Ayağında terlik bulunan motosiklet sürücüsü dengesinin sağlayamayarak yaya geçidinden geçemeyen motosiklet sürücüsüne, bulvar üzerinde seyir halinde bulunan Fehime Yaman’ın kullandığı 11 ER 008 plakalı otomobil motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yere düşerken bacağından yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis yetkilileri yaralıya olay yerine yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdılar. Ekipleri daha büyük kazaların olmaması adına anayol üzerinde güvenlik önlemlerini alırken, ambulansın hastaneye gitmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Öte yandan, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ve taburcu edildiği bildirildi.

ARAÇLARI TEHLİKEYE SOKAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE TEPKİ

Çevredeki vatandaşlar bu orta refüj üzerinde bulunan yaya geçidini genellikle paket servisine çıkan motosikletlerini kullandığını ve araçlara tehlike arz ettiğini belirterek, “Yetkililerin bu konuya bir an önce önlem alması gerekiyor. Her yerde mobese kamerası var. Bunları izleyenler bu yaya kaldırımını kullanıp araçları tehlikeye sokan motosiklet sürücülerine kaç kere ceza yazdılar” diye tepki gösterdiler.
Kaynak: İHA