Başkentte Cinayet Zanlıları Yakalandı

Ankara'da bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi, 2 kişinin de yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Başkentte Cinayet Zanlıları Yakalandı
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 11 Temmuz'da Altındağ Yıldırım Beyazıt Mahallesi 771 Sokak'ta Afganistan uyruklu Din Muhammad S'nin bıçaklanarak öldürülmesi ile Ziyaurrahman K. ve Sharauddin Q. isimli kişilerin yaralanması olayına ilişkin çalışmalarını tamamladı.

Olayın şüphelilerinin Omıd N. ve 18 yaşından küçük H.O. olduğu belirlendi. Şüphelilerin Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş yaptıkları, Ulus'ta işçi meydanlarında bekleyerek günübirlik inşaat işlerinde çalıştıkları tespit edildi.

Cinayet sırasında ellerinden yaralanan şüphelilerin, olaydan sonra taksi ile Kırıkkale'ye giderek farklı isimlerle hastanede tedavi gördükleri ortaya çıktı.

Daha sonra şehirler arası otobüsle Bursa'ya oradan da Edirne'ye giden şüpheliler, Meriç Nehri üzerinden yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye hazırlandıkları sırada Uzunköprü'de polis tarafından yakalandı.

Şüpheli Omıd N, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi, H. O. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderildi.

Kaynak: AA