Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Yardımları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek maksadıyla gönderdiği her biri 22 ton gıda ve temizlik malzemesi taşıyan 10 tır yardımın Hatay genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığı bildirildi.

Valilik internet sitesinde yer alan açıklamada, kaymakamlıklar tarafından belirlenen 21 bin 163 hanede ikamet eden 23 bin 406 kişiye her hanenin ihtiyacı doğrultusunda içinde toplam 63 kilogram gıda ve temizlik malzemesi bulunan kolilerin ulaştırıldığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek maksadıyla her biri 22 ton gıda ve temizlik malzemesi taşıyan 10 tır yardımı, ilimiz genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere kentimize göndermiştir. İlçe kaymakamlıkları tarafından belirlenen 21 bin 163 hanede ikamet eden 23 bin 406 kişiye, her hanenin ihtiyacı doğrultusunda içinde toplam 63 kilogram gıda ve temizlik malzemesi bulunan koliler ulaştırılmıştır. Ayrıca 5 bin basketbol topu, 4 bin voleybol topu, 2 bin futbol topu, bin oyuncak bebek, bin oyuncak araba ve değişik türde oyuncaklar içeren toplam 30 bin oyuncak da yine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından ilimize ulaştırılmıştır.''

Yardımların ilçelerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri tarafından hanelere ulaştırıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA