KTO Karatay Üniversitesi'ne Destek Sürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli ve MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri KTO Karatay Üniversitesi tercih danışma noktasını ziyaret ederek, tercih yapacak öğrencilerle sohbet etti.

KTO Karatay Üniversitesi'ne Destek Sürüyor
Konya Milletvekili Uğur Kaleli ve MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ile Rektör Prof. Dr. Bayram Sade eşliğinde KTO Karatay Üniversitesi, tercih danışma noktasında rehber uzmanlardan üniversite hakkında bilgi aldı.

“KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR”

Ziyareti sırasında öğrencilerle sohbet eden ve üniversitenin gün geçtikçe başarı merdivenlerini tırmandığını belirten Milletvekili Uğur Kaleli, “Ahmet Hamdi Tanpınar’ın bir sözü vardır. ‘Bir başkent daima başkenttir’ der. Biz de Karatay Medresesi’nden aldığımız emanet ile geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Eğitim kadrosuyla da adından söz ettirir bir üniversite oluyor. Ziyaretimiz sırasında da Konya kamuoyunun yoğun bir ilgisi olduğunu gördük” diye konuştu.

“KURULDUĞU GÜNDEN İTİBAREN İŞ ALEMİNİN İLGİSİNİ ÇEKEN BİR ÜNİVERSİTE”

Üniversitenin imkanlarına vurgu yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek ise, “KTO Karatay Üniversitesi kurulduğu günden itibaren iş aleminin ilgisini çeken bir üniversite olmuştur. Üniversitenin gelişimi beni çok etkiledi, kampus alanı gün geçtikçe gelişiyor. Yüksek puanlı öğrenciler tercih ediyor. Üniversitemize tıp fakültesi eklendi üzerimize düşeni yapacağız. Bu birliktelik üniversitemize yeni bir ruh kazandıracaktır. Ülkemize bilim adamları kazandırmada KTO Karatay Üniversitesinin katkılar sunacağını düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA