Kepez'in Son Konuğu Ispartalılar Oldu

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri bünyesinde kurulan Ramazan sahnesinin son hemşeri derneği konuğu, Ispartalılar oldu.

Kepez'in Son Konuğu Ispartalılar Oldu
Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında hemşeri buluşması yapması için davet edilen son dernek, Ispartalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Hasan Doğan Stadı yanındaki Ramazan Sahnesi’nde, halk dansları topluluğu ile Isparta’nın yerel müzisyenleri performans gösterdi. Yüzlerce Ispartalının bir araya geldiği gecede, Isparta yöresine ait Türkülerden oluşan bir repertuar seslendirildi.

MHP’LİLERLE BİRLİKTE KATILDI

Programın sonlarında geceye MHP’li ve AK Parti’li meclis üyeleriyle birlikte katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’yü, Ispartalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Deniz Akgün karşıladı. Başkan Tütüncü gece öncesi birlikte mahalle ziyaretleri yaptığı Kepez Belediyesi Meclisi AK Parti üyeleri Serhat Demir, Elif Derya Canbulut, Hasan Demir ve Musa Batu, MHP’li üyeler Adem Çelik, Adnan Kabaağaç, Mehmet Balık, Osman Bulut, Ahmet Sabır, Atilla Bayram, Tevfik Çetiner ile Ali Baki Sarıca birlikte Ispartalıları selamladı. Sahneye eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte çıkan Başkan Tütüncü, sevinç gösterileriyle karşılandı. Dernek Başkanı Deniz Akgün, Tütüncü’ye çeyiz sandığı içinde gül lokumu hediye etti.
Kaynak: İHA