Kars Serhat Boyları Derneği'nin Ramazan Programı'na İntizar Damga Vurdu

Kars Serhat Boyları Derneği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Ramazan Programı’nda sanatçı İntizar söylediği birbirinden güzel şarkılarla binlerce hayranını kendinden geçirdi.

Kars Serhat Boyları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Ramazan Programı renkli görüntülere sahne oldu. Ramazan etkinliğiyle ilgili konuşan Serhat Boyları Derneği Genel Başkanı Muharrem Yıldız, ramazan programını geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Muharrem Yıldız, “Bugün burada Serhat Boyları Derneği olarak ikincisini düzenledik. Burada düzenlediğimizin iftarın bir anlamı vardı. Anlamı da şudur buradaki hemşerilerimizin hepsi sınır bekçiliği yapıyor. Hatta sadece burada ki hemşerilerimizin değil de onların ataları onların dedeleri sınır bekçiliği, namus bekçiliği görevini üstlenmişlerdir. Onun için bunlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Buradaki hemşerilerimizi bir gün olsun onlarla bir arada olmak onlarla birlikte soframızı paylaşmak onlarla birlikte getirdiğimiz sanatçılarla Kars’ı yorgunluğundan unutulmuşluğundan bir gün olsun kurtarmak istedik” dedi.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı programda vatandaşlara döner ikram edildi. Daha sonra ilahi ve semazen gösterisinin ardından Sanatçı Suat Aslan sahne aldı. Aslan seslendirdiği türkülerle vatandaşları kendinden geçirdi. Serhat Boyları Derneği Genel Başkanı Muharrem Yıldız ve vatandaşlar daha Suat Aslan’ın türküleriyle halay çekti.

KARS’TA İNTİZAR FIRTINASI

Serhat Boyları Derneği’nin düzenlediği ramazan programında son olarak ünlü sanatçı İntizar sahne aldı. İntizar seslendirdiği şarkılarla binlerce Karslıyı kendinden geçirdi. Havanın soğuk olmasın rağmen İntizar’a eşlik eden Karslılar adeta soğuk hava gönülleri ısıttılar.

Program sonrasında Serhat Boyları Derneği Başkanı Muharrem Yıldız, Sanatçı İntizar ve Suat Aslan’a çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA